VROUWENCIRKEL.

Graag vertel ik je in dit bericht wat mijn vrouwencirkel inhoudt.

Het duurt ongeveer 3 uurtjes. Kosten zijn €55,-

We zijn met max 5 personen. Hierdoor kan ik toch iedereen persoonlijke aandacht geven.

Om echt in ontspanning te komen en te blijven wordt vriendelijk verzocht de mobiele telefoons niet mee te nemen in de ruimte. Bedankt voor het begrip! 

Er is tussendoor ruimte om lekker wat te eten en drinken. 


Doe lekkere comfortabele kleding aan.

Neem iets mee wat voor jou een belangrijke waarde heeft om in de vrouwencirkel erbij te zetten. Denk hierbij aan eventueel foto dierbaren, beeldjes, iets wat jou dierbaar is. Dit maakt de cirkel nog specialer.

🤍We beginnen met een kleine voorstelronde…kort iets vertellen wie je bent…

🤍Daarna doen we een cacaoceremonie. We drinken samen een warm kopje en doen een meditatie. Neem hier een intentie in mee.

 Zorg dat je 30 minuten vooraf aan de ceremonie niks meer eet en eet een lichte maaltijd. 

Probeer de dag van de ceremonie niet meer dan 2 koppen koffie te drinken.
Gebruik de dag van de ceremonie geen drugs of alcohol. 
Geef dieetwensen, allergieën of intoleranties twee dagen vooraf aan de ceremonie door. 

Contra-indicaties:
– Zwangerschap
– Borstvoeding
– Lage bloeddruk
– Hartmedicatie of bloeddrukverlagers
Bij bovenstaande zal de dosis van de cacao aangepast worden

Cacao is een echte hartopener. Het verbindt je met je intuïtie. Het zijn gemalen cacaobonen van een cacaoplant en wordt gezien als een natuurlijk geneesmiddel. Rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines. Het verhoogd de doorbloeding, en het heeft een genezende werking op het mentale, fysieke en spirituele lichaam. Het helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en je innerlijke kracht! Het werkt meditatief, het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand…

🤍Daarna maken we een verbinding met elkaar. Dit wordt gedaan aan de hand van een bol garen wat ik rond laat gaan. Dit draaien jullie een paar keer rond je linkerpols ( links is kant vh hart ) en we maken er een soort armbandje van. Zo zijn we verbonden met elkaar en hier doen we weer een meditatie. Even bewust stilstaan bij elkaar en die verbinding voelen. 

🤍Hierna komt het ademwerk/Breathwork!

Dit is een intensief stuk. Ademwerk is een krachtige en zeer effectieve techniek voor persoonlijke en spirituele groei en heling en helpt je overtuigingen, patronen, trauma’s en emoties los te laten die jou niet meer dienen. Door verbonden ademhaling ga je op andere lagen van bewustzijn terechtkomen. Het is een fantastische en veilige manier om jezelf te transformeren. Als je ademhaling verandert, verandert je leven! Breathwork of ademwerk gaat vooral over bewustwording. Hoe jij ademt zegt namelijk veel over hoe jij in je leven staat. Jou adempatroon laat exact zien hoe jij je voelt. We gebruiken maar ongeveer 30% van onze longcapaciteit. We ademen vaak te hoog en te oppervlakkig. Als je niet optimaal ademt en dus niet genoeg zuurstof in je cellen krijgt, kan jou lichaam niet optimaal functioneren met als gevolg allerlei fysieke maar ook mentale klachten. De meeste voelen zich na een sessie helderder, rustiger, meer tevreden en vooral ontspannen. 

We gaan een half uurtje ademwerk doen, door de mond in en uit ademen. In het begin rustig opbouwen en dan steeds een stukje dieper en intensiever. 

Daarna even bijkomen van dit. Want het is hard werken.

🤍Als laatste sluiten we af met een yoga nidra sessie. Dit is een hele fijne ontspanningstechniek voor het loslaten van stress en spanning in je lichaam. Dit doen we liggend en gaan bewust alle punten na in je lichaam. Na zo’n sessie ervaar je een diep niveau van ontspanning en is je lichaam beter in staat om zichzelf te herstellen en in balans te brengen. Het lijkt alsof je slaapt maar je balanceert op het lijntje van wakker zijn en slapen. Je zult dieper slapen en minder snel gestrest raken. 

🤍Nu kun je eventueel wat schrijven voor jezelf of samen dingen delen/bespreken. Goed drinken!

🤍 Tussendoor zal ik met klankschalen, drum, koshi, rainmaker, Chapaka, aurasprays en palo santo werken.


Voel je op je gemak en laat alles gebeuren. Ik begeleidt je graag in dit mooie samenzijn. 

Geniet, veel liefs 

Maddy🤍