Permanente MakeUp

PERMANENTE MAKE UP:

In deze moderne tijden willen vrouwen zich vooral snel opmaken om toch tot de beste resultaten te komen. Permanent make up is indien goed toegepast een comfort om te hebben en vandaag de dag een heel gevraagde toepassing. Toch blijken er nog veel vragen en onzekerheden over te bestaan. Ik hoop dan ook dat ik u op deze manier een beetje meer kan toelichten erover. Mocht U toch nog vragen hebben dan kunt U altijd contact met mij opnemen.

Het grote verschil met een tatoeage is dat permanent make up niet echt definitief is. De pigmentvloeistof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt’ er door het natuurlijk cel-vernieuwingsproces gewoon weer af.

Een goede permanent make up specialiste zal U eerlijk informeren over wat wel en niet kan, U niet wijsmaken dat permanent make up bij hen altijd volkomen pijnloos is, U voorbeelden van permanent make up laten zien wat zij zelf heeft gezet en een goede huidanalyse maakt om de permanent make up daarop af te stemmen. Permanent make up geeft je gedurende lange tijd het plezier van er altijd verzorgd uit te zien, je smorgens niet naakt te hoeven voelen als je in de spiegel kijkt, en je behoorlijk wat tijd te sparen met het opmaken.

Je hoeft je geen zorgen te maken tijdens het sporten of zwemmen of zweten dat je eyeliner enkel nog een zwarte vlek is die onder je oog zweeft of dat je nog maar met een halve wenkbrauw rondloopt!

Ik beschik over een certificaat voor het plaatsen van permanente make-up.Ook beschik ik over een vergunning van de GGD ( ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport) voor het veilig plaatsen van permanent make up volgens de normen van de GGD!

Tevens werk ik uitsluitend met kleurpigmenten en apparatuur die aan de strengste europese normen voldoen.Het apparaat waar ik mee werk is de DERMAMEDICAL 1.  Zo weet u dat u in goede handen bent.

Wat ik U zeker aanraadt is dat U de permanent make up regelmatig laat bijwerken zodat U een mooi resultaat blijft behouden!
Wanneer u bij mij permanent make-up laat plaatsen zal ik altijd van te voren met u de vorm en de kleur bepalen. Deze wordt altijd getekend zodat u voor het plaatsen al weet hoe de permanent make-up eruit komt te zien. Wel dient u er altijd rekening mee te houden dat permanent make-up de eerste week na het plaatsen altijd donkerder en opvallender zal zijn. De kleur neemt tijdens de genezing gemiddeld met 1/3 af. De huid is pas echt genezen na gemiddeld 3 weken en dan zult u dus ook pas het uiteindelijke resultaat zien.

Na minimaal 3 tot 6 weken komt u nog eens terug om de permanente make-up bij te laten werken zodat we de puntjes op de i kunnen zetten. Deze behandeling zit standaard in de prijs inbegrepen. Indien er een eventuele extra behandeling nodig is wordt hier € 25,- voor in rekening gebracht.

VEEL GESTELDE VRAGEN …

Wie komt in aanmerking voor permanent MakeUp?

Iedereen die er elke dag stralend verzorgd wil uitzien zonder moeite ervoor te hoeven doen. Ook sportievelingen of mensen met een allergie voor gewone make-up komen in aanmerking. Kortom … iedereen. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Is het aanbrengen van permanente MakeUp pijnlijk?

Nee. Het voelt als onaangename prikkels tot een absoluut minimum. Dit kan dankzij het computergestuurde pigmentatiemachine. Bovendien gebruik ik aangepaste crèmes en het aanbrengen van permanente make-up wordt dan ook meestal niet als pijnlijk ervaren.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up blijft altijd zichtbaar, maar na verloop van tijd neemt de intensiteit wel af. Dat vervagen is afhankelijk van persoon tot persoon. Uw levenswijze, natuurlijke celvernieuwing, afweersysteem en de invloed van UV-licht spelen een rol.

Is permanente make-up wel veilig?

Ja. Ik werk met een zeer veilig pigmentatie-apparaat en volledig goedgekeurde kleurpigmenten. Bovendien wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt.

Kan ik meteen starten met een behandeling?

Er wordt elke behandeling gestart met een voorgesprek. Zo leer ik uw wensen en uw medische achtergrond kennen. Samen bepalen we dan de methode die voor u het beste en meest natuurlijke resultaat zal geven.

Moet ik zelf de kleur bepalen?

Nee. Bij mij heeft u de keuze uit tal van kleuren voor alle soorten huidtypen. Toch adviseer ik u graag welke kleur het beste bij u past en het meest natuurlijke resultaat geeft.

Hoe lang duurt een behandeling?

Meestal duurt het aanbrengen van permanente make-up 1,5 tot twee uur. Dat is inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling. Uiteraard is de duur sterk afhankelijk van de gekozen techniek en de te behandelen huidoppervlakte.

Is er een bepaalde nazorg nodig na de behandeling?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Lege sectie. Pas de pagina aan om hier inhoud toe te voegen.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Lege sectie. Pas de pagina aan om hier inhoud toe te voegen.