Huisregels

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele huisregels die Beautycare Maddy in acht neemt.

Op deze manier kan ik U de kwaliteit bieden die ik voorop stel. We kunnen zo op een duurzame manier samenwerken en daar hebben zowel U als ik baat bij!

ANNULATIES:

Indien U uw afspraak niet kan nakomen, dient u mij tijdig, minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurd wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

* Beautycare Maddy werkt uitsluitend alleen op afspraak waardoor alle tijd voor U gereserveerd wordt. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op het telefoonnummer: 0031 (0)652097513 Zowel zaterdagen als avonduren beschikbaar.

Timing:

Zorg dat U tijdig aanwezig bent op U afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

* Indien U langs wilt komen voor een cadeaubon, een product, een huidanalyse of algemene informatie verzoek ik U vriendelijk van te voren een afspraak te maken. Beautycare Maddy wil haar klanten zowel in de behandelruimte als zo als ze even langskomen alle tijd geven die nodig is. Wanneer U spontaan aanbelt, kan ik U helaas niet altijd deze aandacht geven. Dit kan voor beide partijen  teleurstelling opleveren.

* Tijdens een behandeling zijn aandacht en rust een absolute must! Daarom wordt er tijdens een behandeling geen telefoon beantwoordt. Gelieve op mijn voicemail Uw naam en telefoonnummer en wensen in te spreken, dan bel ik U binnen de 24 uur terug.

* U kunt mij ook mailen op het adres: maddy@schoonheidssalonlimburg.nl Gelieve in de mail Uw naam en telefoonnummer te vermelden zodat ik U eventueel ook telefonisch informatie kan geven.

Massages:

Alle massages die bij Beautycare Maddy worden gegeven zijn niet erotisch!

Parkeren:

U vindt meestal makkelijk plaats voor de deur.

Betaling:

Bij Beautycare Maddy kunt u zowel contact betalen of via een betaalverzoekje!

Kortingsysteem-klantenkaart:

Klanten worden bij Beautycare Maddy in de watten gelegd. Bij Beautycare Maddy kunt U genieten van 10% korting op de totaalsom van Uw laatste 10 behandelingen. Deze korting wordt voor U doorgerekend bij de 11e behandeling.

Beautycare Maddy hoopt op Uw begrip en wenst U een fijne behandeling toe!