samenwerking Kliniek aan de Maas

Beautycare Maddy wil alleen het beste voor haar klanten.

Daarom werken we samen met Kliniek aan de Maas, een toonaangevende medisch-cosmetische kliniek in Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Wat zijn injectables?

De injectables zijn onder te verdelen in spierverslappers en vullers. Met deze materialen verdwijnen ongewenste rimpels en plooien en kan er op plaatsen van volumeverlies nieuw volume aangebracht worden.

De spierverslappers zijn beter bekend onder de naam botox. Bij rimpels in het gelaat als gevolg van huidveroudering en spieractie kan botox uitkomst bieden, denk aan kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Overmatig transpireren onder de oksels, in de handpalmen en onder de voeten is eveneens een bekende behandelindicatie voor botox, net als de ‘gummy smile’. Hiermee wordt bedoeld dat er te veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen.

De vullers, vaak beter bekend als fillers, worden gebruikt om rimpels en plooien op te vullen, gezichtscontouren te accentueren of de huid zelf te verjongen. Denk hierbij aan het accentueren van jukbeenderen, het vullen van de neus-lippenplooi of de rokerslijntjes in de bovenlip.

Er wordt standaard gewerkt met veilige en steriele injectietechnieken en hoogwaardige FDA-approved producten, gecontroleerd volgens de strengste normen wereldwijd.

Veiligheid en kwaliteit

De artsen van Kliniek aan de Maas zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich met name van andere medisch specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Er zal vooraf een intake plaatsvinden waarin de behandeling, de verwachtingen en de kosten ter sprake zullen komen.

kliniek aan de maas

samenwerking Kliniek aan de Maas

Voorheen op vaste dagen in mijn schoonheidssalon.. maar nu in samenwerking in de Kliniek aan de Maas op eigen locatie op hun vertrouwde adres waar de accommodatie optimaal is ingericht voor deze behandelingen. Voor informatie en vragen kunt u altijd bij mij terecht.